Refinansiering Bank Norwegian

For mange er det å bruke kredittkort en positiv ting. En får kjøpt og betalt for varer, reiser eller andre ting og trenger ikke å tenke på om det er nok penger på kontoen. Men, det kan også fort bli litt skummelt. Har du kanskje både et Visakort og et Mastercard og begge blir brukt flittig er det ikke alltid like morsomt den dagen regningene kommer. Det er gjerne her problemene begynner. Betaler du nemlig bare inn minstebeløpet kommer det på renter og disse er ofte veldig høye. En rente på 25-30% er ikke uvanlig. Om du har en kredittkortgjeld på rundt kr 50 000 koster det derfor fort mye penger i renteutgifter hvert år, Det kan da være en løsning å få et forbrukslån og dermed refinansiere kredittkortgjelden. På den måten vil du spare en del penger i renter. Får du et forbrukslån med en rente som er mellom 5 og 10% lavere, får du betalt ut kredittkortgjelden og samtidig sparer du penger hver måned. Du kan søke om forbrukslån til refinansiering hos blant annet Bank Norwegian.

Betingelser

Bank Norwegian er eid av Norwegian Finans Holding og har eksistert i rundt sju år. Hos dem kan du låne fra kr 5 000 og inntil kr 500 000. Du bestemmer selv hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen, men maksimalt 15 år. Med en lang nedbetaling sikrer du deg lave månedlige ytelser. Renten hos Bank Norwegian er flytende. Den laveste effektive renten er på ca. 9,65%. Hvor mye du må betale i rente kommer helt an på kredittvurderingen. Den høyeste renten er på 21% og de fleste kundene hos Bank Norwegian betaler i snitt ca. 14-15%. Utover renten må du også betale et månedlig termingebyr på kr 30 og et etableringsgebyr som er på kr 950. Dette er et gebyr som legges til lånebeløpet.

Slik søker du om lån

Du kan søke via nettsiden til Bank Norwegian. Før du søker bør du dog sjekke at du oppfyller søkekravene.

Kan du svare ja til dette er det enkelt å gå inn på nettsiden til Bank Norwegian og fylle ut søknadsskjemaet. Send inn søknaden og blir denne godkjent, så vil du i løpet av kort tid motta et lånetilbud. Her kan du se hvilke betingelser som er knyttet til lånet, blant annet hvor mye du må betale i rente. Du kan godkjenne lånet ved å signere lånepapirene med din BankID. Da kan pengene utbetales til kontoen din.