Refinansiering Lendo

Har du tenkt på å refinansiere den dyre kredittkortgjelden eller smålånene du tok opp i fjor? Du er kanskje en blant mange som finner ut at det er veldig dyrt med smålån og kredittkortgjeld. Renten er ofte veldig høy, noe som koster mye penger hver måned. Rentebeløpet som blir lagt til hver måned er kanskje også med på å gjøre det vanskelig å få tilbakebetalt gjelden. Ved å refinansiere gjelden din kan det være en del penger å spare hver måned og samtidig sikrer det deg bedre oversikt. I stedet for å betale til mange ulike kredittkort og banker, så kan du samle alt i et større lån. Og skal du finne et billig forbrukslån er en låneformidler ofte en bra løsning.

Lendo er en slik formidler og har et samarbeid med en rekke banker og finansieringsselskaper. Her vil din lånesøknad bli sendt videre til Lendo sine samarbeidspartnere. Disse teller blant andre Gjensidige Bank, Ikano Bank og Santander Bank. Etter en kredittvurdering vil de ulike bankene sende deg tilbud om lån og med de vilkår de kan tilby. Ofte vil en låneformidler få bedre rentevilkår enn hvis du søker alene. Dette er en av grunnene til at det er en fordel å sende en søknad via f.eks. Lendo.

Renter og gebyrer som følger med lånet

Lendo er en del av Schibsted konsernet. Her kan du søke om forbrukslån til refinansiering på mellom kr 5 000 og kr 500 000. Renten vil være avhengig av kredittvurderingen og de tilbud du mottar. Den laveste effektive renten hos Lendo er på ca. 9,6%. Dog betaler de fleste en rente på rundt 15%. Utover renten blir det lagt til et månedlig termingebyr på kr 45 og et etableringsgebyr som er på kr 900.

Søknadsprosessen

Du kan søke via nettsiden til Lendo. Oppfyller du kravene er du godt på vei til å få søknaden din godkjent. Fyll ut søknadsskjemaet på Lendo sin nettside og send dette inn. Lendo vil så sende søknaden din videre til sine partnere og i løpet av en time vil du motta det første tilbudet. Da kan du enkelt sammenligne disse og velge det rimeligste lånet. Du godkjenner lånet med din BankID og da går det ikke lenge før pengene kan utbetales til kontoen din.